Shiko TV Live

Guida për kanalin TOP Channel

Ora 17:00 – E Hëne – E Premte > Pasdite ne Top Channel

Ora 20:15 – E Hëne – E Premte > Fiks Fare

Ora 22:45 – E Martë – E Enjte > Top Show Magazine

Ora 07:00 – E Hëne – E Premte > Wake-Up

Ora 13:30 – E Diel > E Diel ne Top Channel

Guida për kanalin KLAN TV

Ora 22:30 – E Hëne – E Martë – E Mërkure | Ora 21:00 – E enjte > OPINION

Ora 13:30 – E Diel > E Diela Shqipëtare

Ora 21:00 – E Premte > Zonë e Lirë

Ora 18:15 – E Hëne – e Premte > Takimi i Pasditës

Ora 06:59 – E Hëne – e Premte > Aldo Morning Show

Guida për kanalin RTK Live

Ora 20:20 – E Premte > Debat

Ora 20:15 – E Martë > Target

Ora 16:00 – E Hëne – E Premte > Imazhi

Ora 21:10 – E Martë > Drejtpërdrejt

Ora 21:10 – E Mërkure > PRO ET CONTRA

Ora 18:50 – E Enjte > Zëri Ynë

Ora 23:15 – E Mërkure > Multimedia

Ora 18:00 – E Shtunë > Top RTK

Ora 10:30 – E Diel > 1 2 3 FILLO …

 

Cka ofrojmë?

Webfaqja jonë ju mundëson të shikoni shumë kanale shqipëtare me kualitet të mirë, pa ndërprerje 24 orë si dhe të gjitha ndeshjet futbollistike, kohë pas kohe ne do rifreskojme webfaqen tonë me kanale të reja shqipëtare, së shpejti do keni prezencen tonë dhe në paisjet mobile: IOS (iPhone, iPad) dhe Android (Samsung, HTC etj.)